H3o2

Over ons

OVER

We zijn in de eerste plaats ontwerpers van ons eigen assortiment spa's, ontwikkeld volgens onze specificaties voorwaarden en ook dankrij onze knowhow die we hebben opgedaan door on evaring van meer 15 jaar.

De spa's zijn ontworpen om te ontspannen voordelen en bielt tegelijkertijd gezondheidsvoordelen aan: zoals spierontspanning, gewrichten, lage bloeddruk, stress, het elimineren van toxines, enz.

Omdat we altijd bezorgd over het welzijn en gezondheid, van onze klanten, hebben we onze onderzoeken verder gezet en zo het bedrijf "H3o2" opgericht in aanvulling op "Hegos".
Daarom bieden wij een gamma aan verschillende producten, te beginnen met de spa's voor ontspanning, via de nanobellen en andere ozonmachines voor uw gezondheid en eindigend met voorraden en advies over wijnkelders voor plezier.

Via H3o2 werken we samen met verschillende partners, die dus een positief effect op de gezondheid en ontspanning hebben.
H3O2

Trakteer uzelf op een moment
van ontspanning in uw spa

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram