H3o2

Micro-bubbles

LUXE, KWALITEIT & COMFORT

DE NANO-BUBBLES Cashido

We werken samen aan dit product met een in Taiwan gevestigde bedrijf Cashido®, waar we verschillende keren zijn geweest om de basisprincipes van deze pompen te begrijpen en te leren ten behoeve van onze Europese klanten. Nano-bubbelpompen zijn zeker een van onze grootste ontdekkingen op het gebied van voordelen voor het lichaam.

Minder dan 0,2μ (micron) of 50 keer kleiner dan de poriën van de huid xorden, miljoenen bellen worden in een spa of badkuip gebracht door een specifieke pomp. Zodra het bad is verzadigd met deze bubbels, wordt het water een dekkend melkachtig wit en biedt het ook een aangename visuele animatie.

Principe van actie:
Dankzij hun grootte dringen de nanobellen door in de poriën van de huid om ze de onzuiverheden die het lichaam te reiniger. Voor maximale efficiëntie produceren Cashido®-pompen ozon, wat bijdraagt aan de nanobellen, zorgt voor een diepe reiniging van de huid. Tijdens zijn werking geeft de Cashido®-pomp negatieve ionen of anionen af die ontspanning en het gevoel van welzijn versterken.
Door uw huid grondige te laten reiniger, wordt uw huid bevrijdt van gifstige stoffen, vervuilende organismen, make-upresten, etc. dat zelfs conventionele zepen niet kunnen elimineren. Je huid gladden, steviger en indrukwekkend zacht.

Ze helpen ook bij het verlichten van sommige huidziekten zoals psoriasis of eczeem door hun ontwikkeling te vertragen en de daarmee gepaard gaande jeuk te verminderen.

Anionen zijn een bron van welzijn en helpen bij ontspanning. Luchtvervuiling, airconditioning, elektronische apparaten in rust in ons huidige leven produceren positieve ionen die bepaalde pathologieën versterken, zoals astma, allergieën, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, depressieve toestanden, enz. Het is bekend dat het buitenleven in de bergen, in het bos, in de buurt van watervallen of aan zee een gevoel van rust geeft. Deze minder vervuilde lucht wordt geladen met negatieve ionen die ook voorkomen in Cashido® nano-bellenpompen.

Door een Cashido®-pomp te associëren met een badkuip of een spa, worden de vermindering van stress, ontspanning en de voordelen van deze therapie verder versterkt; bloeddrukdaling, verlichting van gewrichten en spierspanning.

Het water in het bad of spa wordt stijfjes ondoorzichtig, als een wolk, de nanobubbles snel het water verzadigen tot melkachtig wit te maken.

De nanobelletjes enorm helpen mensen met psoriasis of eczeem:

Psoriasis is een huidziekte die de wetenschap worstelt om de zorg voor en waarvan de daaruit voortvloeiende verstoringen. De persoon heeft een zeer ernstige jeuk, voelt de behoefte om te krabben om verergering van de huid laesie genereert.
Voordat
Na 3 sessions
Na 6 sessions
De benadeelde partijen bevrijd worden van de huid residu, grondig gereinigd en ontsmet met ozon. In een sessie, worden de laesies veranderde. Bovendien, één sessie per week is voldoende om het ontstaan van nieuwe te voorkomen en verwijdert dode huidcellen jeuk.

Geassocieerd medische behandeling, bad nanobubbles verhoogt het comfort door het elimineren van het ongemak van psoriasis. We beweren niet dat om een ziekte te genezen incurrable, brengen wij een oplossing om bijwerkingen te beperken.
Mr. C ... heeft getest voor ons nanobelletjes systeem Cashido®, hier is zijn antwoord:
"In het begin ben ik sceptisch want ik weet dat er geen geneesmiddel die een goede behandeling geeft voor Psoriasis. Ik was van overtuig dat uw behandeling bij mij ook niet zal werken. Maar na de derde behandeling vond ik dat mijn huid stuk zachter wordt. Mijn vrouw merkte dat ik niet meer aan mijn huid zit te krabben, dat heb ik zelf nog niet eens stil bij gestaan. Verder verlies ik ook geen huidschilfers meer. Mijn vrouw moest in het verleden vaak de bedgoed verwisselen wegens die huidschilfers, maar tegenwoordig is het volstaan om eens in de week te doen. Ik laat me nu eens in de week behandelen en door deze behandelingen is de vervelende symptoom van Psoriasis verdwijnen en ik voel hierdoor fantastisch. Ik wil hierbij jullie danken ! "
microbulle
H3O2

Trakteer uzelf op een moment
van ontspanning in uw spa

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram